Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Étel festék briliáns kék E114 - 250 g

Előnyös csomag
Rakráron van 3 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
8 270 Ft 6 835 Ft ÁFA nélkül
Étel festék briliáns kék E114 - 250 g
Étel festék briliáns kék E114 - 250 g
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 8 270 Ft

Mélykék festék a bevonat és a modellező anyagok színezésére és a sima felületekre történő felhíváshoz.

A mélykék festék felhasználható a bevonatok és a modellező anyagok színezésére, valamint a sima felületekre történő rajzolásra. Színezhet krémeket is díszítésre. A festéknek a bevonó és modellező anyagokba történő beépítésekor enyhén hígítsa a port néhány csepp vízzel. A nagyobb sűrűség és rugalmasság érdekében a Tylo port is használhatja. Hagyja, hogy a bonyolult masszát szilárdan csomagolja az élelmiszer-fólia, hogy levegő ne férhessen hozzá. Dekoráció céljából a színt kevés alkohollal keverhetjük. Vigyen fel a kívánt vonalakat ecsettel. Hagyja néhány órán át megszáradni. Ez a szín hagyma motívumokkal díszíthető, autók készítéséhez, ruházathoz 3D figurákhoz, motívumok kiemelésére a víz témájú dartson és más dekorációkon.

Összetevők: nátrium-szulfát hordozó (E514), festék: briliáns kék (E114) FCF.

Engedélyezett élelmiszer-színezés. Az elfogadható napi adag 0–12,5 mg / testtömeg. Az italok maximális megengedett színezési szintje 70 mg / l, ételekben 290 mg / l.

Kék E133 élelmiszerpor festék - a Brilliant blue FCF, C.l. szinonimája Food Blue 2, FD&C Blue 1, Acid Blue 9, D&C Blue 4, Alzen Food Blue 1, Atracid Blue FG, Erioglaucine, Eriosky Blue, Patent Blue AR, Xylene Blue VSG

 

Súly (brutto) 250 g
Nettó súly 250 g
Szín Kék
A termék listázva van: Por festékek csillogás nélkül, Por élelmiszer festékek nagy csomagolás-ban

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Étel festék briliáns kék E114 - 250 g

Étel festék briliáns kék E114…

12 485 Ft
Étel festék briliáns kék E114 - 250 g

Étel festék briliáns kék E114…

9 685 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk