AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Barna por festék barna

  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 570 Ft 1 300 Ft ÁFA nélkül
  Barna por festék barna
  Barna por festék barna
  Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 570 Ft

  Finom csokoládébarna színű por, a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásának érdekében.

  Finom csokoládébarna porfesték felhasználhatja a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatását. A barna szín állatok rajzolására, barna területek árnyékolására, fák, kavicsok és más alakzatok rajzolására alkalmas. A színt kissé alkohollal hígíthatja, és vékony, széles ecsettel festett.

  Térfogat 7ml.

  A festéket száraz ecsettel lehet felvinni, vagy festeni is lehet kis mennyiségű alkohol keverése után. A festék közvetlenül hozzáadható a masszához is - pl. krém, bevonó és modellező massza. A színek felhasználhatók a fehér csokoládé színezésére is - adjuk hozzá a meleg fehér csokoládéhoz.

  Súly (brutto) 10 g
  Nettó súly 2 g
  Szín Barna
  A termék listázva van: Por festékek csillogás nélkül

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Barna por festék barna

  Barna por festék barna

  5 630 Ft
  Barna por festék barna

  Barna por festék barna

  2 985 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk