Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Erdei zöld porfesték - Forest Green

2 265 Ft 1 875 Ft ÁFA nélkül
Erdei zöld porfesték - Forest Green
Erdei zöld porfesték - Forest Green
Elérhetőség: 3 héten belül készleten
Ár: 2 265 Ft

Sötétzöld színű por a bevonó- és modellezőanyagok, marcipán és csokoládé eredeti hatásához.

A sötétebb zöld porszínt eredeti hatású bevonó- és modellezőanyagokon, marcipánon és csokoládén használhatja. A zöld szín alkalmas fű, levelek és más természetes motívumok befejező hatásainak kialakítására. Hasznos lesz néhány állat és más 3D-s figura feldobásához. Használd a zöldet, hogy árnyékot vagy fényt adj néhány zöldség- és gyümölcsutánzatnak. A púder felviteléhez puha ecsettel ecsetelje át a még nedves anyagot. Ha a massza már nem fogadja el a színt, fesse át a felületet ehető ragasztóval vagy zselével. A színt egy kis alkohollal is hígíthatja, és ecsettel vékony vagy széles vonalakat festhet. A festéket fehér csokoládéba keverheti, és torták és desszertek részletes díszítésére használhatja.


Térfogat 7ml.


A festék ecsettel szárazon is felvihető, vagy egy kis alkohol bekeverése után fel is festhető. A festéket közvetlenül a masszához is hozzá lehet adni - pl. cukormáz, bevonó és modellező paszta. A színeket fehér csokoládé színezésére is használhatjuk - adjuk hozzá az olvasztott fehér csokoládéhoz.

 

Súly (brutto) 8 g
Nettó súly 2 g
Szín Zöld
A termék listázva van: Por festékek Zelená potravinářská barviva a barvy

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 01. 05.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 01. 05.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 01. 05.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Erdei zöld porfesték - Forest Green

Erdei zöld porfesték - Forest…

4 085 Ft
Erdei zöld porfesték - Forest Green

Erdei zöld porfesték - Forest…

8 385 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk