Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Porfesték fehérító White (fehér)

Rakráron van > 5 darab Hétfőn 07. 22. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 550 Ft 2 105 Ft ÁFA nélkül
Porfesték fehérító White (fehér)
Porfesték fehérító White (fehér)
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 550 Ft

Hófehér színű por, a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásának érdekében.

A finom hófehér port felhasználhatja a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásához. A fehér por tökéletesen fényes csillogást eredményez a 3D-s figurákon, hangsúlyozva azok plaszticitását. Fehér színnel kiemelheti a modellezett figurák, tűt formák, csipke és más díszek különféle redőit. Díszítheti a fehér modellező és bevonó anyagokat fehér színű, legjobb a sötét felületeken. A por felviteléhez puha kefével törölje le a még nedves anyagot. Ha az anyag már nem fogadja el a festéket, fedje fel a felületét ehető ragasztóval vagy géllel. A színt kissé alkohollal hígíthatja, és vékony, széles ecsettel festett. Színt adhat a krémekhez a finom dekoráció érdekében.

Térfogat 7ml.

A festéket száraz kefével lehet felvinni, vagy festeni is lehet kis mennyiségű alkohol keverése után. A festék közvetlenül hozzáadható a masszához is - pl. Krém, bevonó és modellező massza. A színek felhasználhatók a fehér csokoládé színezésére is - adjuk hozzá a meleg fehér csokoládét.

 

Súly (brutto) 10 g
Nettó súly 2 g
Szín Fehér
A termék listázva van: Élelmiszer fehérítő Por festékek

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 22.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 22.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 07. 22.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Porfesték fehérító White (fehér)

Porfesték fehérító White …

8 665 Ft
Porfesték fehérító White (fehér)

Porfesték fehérító White …

4 365 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk