Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Rózsaszín porfesték Dusky Pink (rózsaszín)

Rakráron van > 5 darab Kedden 07. 23. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 800 Ft 2 315 Ft ÁFA nélkül
Rózsaszín porfesték Dusky Pink (rózsaszín)
Rózsaszín porfesték Dusky Pink (rózsaszín)
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 800 Ft

Finom por rózsaszínű, a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásának érdekében.

Finom rózsaszínű porfesték felhasználhatja a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatását. Készíthet rózsaszínű részleteket az állatok rózsaszínű fogantyúin, valamint romantikus süteményeket szív- és virágmotívumokkal. A hercegnők ruháját rózsaszínben árnyékolhatja a lányok dorsetjein. A sötét rózsaszín szín alkalmas a rúzs utánzatok és más divatos darabok csillogására is a női dartson. Ezzel a színnel csipke, íjak, gyöngyök, 3D-s figurák, tűs formák és egyéb dísztárgyak fedhetők le. A por felviteléhez puha kefével törölje le a még nedves anyagot. Ha az anyag már nem fogadja el a festéket, fedje fel a felületét ehető ragasztóval vagy géllel. A színt kissé alkohollal hígíthatja, és vékony, széles ecsettel festett. Keverheti a színt fehér csokoládéba és felhasználhatja sütemények és desszertek részletes díszítésére.

Térfogat 7ml.

A festéket száraz kefével lehet felvinni, vagy festeni is lehet kis mennyiségű alkohol keverése után. A festék közvetlenül hozzáadható a masszához is - pl. Krém, bevonó és modellező massza. A színek felhasználhatók a fehér csokoládé színezésére is - adjuk hozzá a meleg fehér csokoládét.

 

Súly (brutto) 10 g
Nettó súly 2 g
Szín Rózsaszín
A termék listázva van: Por festékek

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 23.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 23.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 07. 23.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Rózsaszín porfesték Dusky Pink (rózsaszín)

Rózsaszín porfesték Dusky…

8 915 Ft
Rózsaszín porfesték Dusky Pink (rózsaszín)

Rózsaszín porfesték Dusky…

4 615 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk