AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Fémes por festék Edible Silk - Golden Sands (aranyhomokos)

  Felhatalmazott eladó Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 215 Ft 1 830 Ft ÁFA nélkül
  Fémes por festék Edible Silk - Golden Sands (aranyhomokos)
  Fémes por festék Edible Silk - Golden Sands (aranyhomokos)
  Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
  Ár: 2 215 Ft

  Finom aranypor a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti és fényűző hatására.

  A finom aranypor felhasználható a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásához. Színezze be a kívánt területeket. Az arany szín akkor hasznos, ha a süteményeket arany kiegészítőkkel, ékszerek utánzatával ragyogják fel, és a hercegnő ruhák ragyogó hatásáért, a fehér és színes alakok és alakok kiemeléséért. A virágdíszek megvilágításához is hasznos lesz. Fényes területeken kiemelkedik. A por felviteléhez puha kefével törölje le a még nedves anyagot. Ha az anyag már nem fogadja el a fényét, festse felületét ehető ragasztóval vagy géllel. A színt kissé alkohollal hígíthatja, és vékony, széles ecsettel festett.

  "Fényes színes por" Ehető selyem "egy egyedi recept, amelyet a Rainbow Dust Colors kever össze, és egyedülálló színtartományt hoz létre, amelyet kifejezetten sütemények és desszertek díszítésére terveztek. Az ehető selyemporok gyönyörű fényt adnak, amely könnyű és fémszerű felületet kölcsönöz süteményeinek. A fény és a legtisztább színek legjobb kombinációjának elérése érdekében csak prémium összetevőket használunk. Célszerű a por színét a már kialakult termékre alkalmazni a modellező agyagból kefével.

  Súly 3 g.

  Összetétel: E171, E172 színezékek

  Súly (brutto) 25 g
  Nettó súly 5 g
  Szín Arany
  A termék listázva van: Poros festékek csillogással, Dekoratív csillogás és festék, Dekoratív csillogások és glitterek, Metalikus ehetó színek, Arany dekorációk
  Rainbow Dust

  A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Fémes por festék Edible Silk - Golden Sands (aranyhomokos)

  Fémes por festék Edible Silk …

  3 630 Ft
  Fémes por festék Edible Silk - Golden Sands (aranyhomokos)

  Fémes por festék Edible Silk …

  6 270 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk