Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Fémes por festék Flame Frenzy - bronz csillogással

  Felhatalmazott eladó
  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 045 Ft 1 775 Ft ÁFA nélkül
  Fémes por festék Flame Frenzy - bronz csillogással
  Fémes por festék Flame Frenzy - bronz csillogással
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 2 045 Ft

  Finom fémes por, arany-bronz tükrökkel, a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásának érdekében.

  Puha, fémes porfestékkel, arany-bronz tükrökkel, a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásához használható. Hozzáadhat arany-bronz tükröződéseket ékszerutánzatokhoz, hercegnő ruhákhoz, 3D-s figurákhoz és egyéb alakzatokhoz a bevonó és modellező anyagokból. Az arany-bronzfesték fehér és bevont anyagból, valamint színes bevonatból és modellező anyagból fényezheti a gyermekeket és felnőtteket ünnepélyes alváskor. A por felviteléhez puha kefével törölje le a még nedves anyagot. Ha az anyag már nem fogadja el a fényét, festse felületét ehető ragasztóval vagy géllel. A színt kissé alkohollal hígíthatja, és vékony, széles ecsettel festett.

  Súly 15g.

  A festéket száraz ecsettel lehet felvinni, vagy festeni is lehet kis mennyiségű alkohol keverése után.

  Súly (brutto) 24 g
  Nettó súly 5 g
  Szín Bronz
  A termék listázva van: Poros festékek csillogással, Cukrászati eszközök
  Rainbow Dust

  A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 01. 29.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 01. 29.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 01. 29.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Fémes por festék Flame Frenzy - bronz csillogással

  Fémes por festék Flame Frenzy…

  6 100 Ft
  Fémes por festék Flame Frenzy - bronz csillogással

  Fémes por festék Flame Frenzy…

  3 455 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk