Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fémes por festék Flame Frenzy - bronz csillogással

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 07. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 900 Ft 2 590 Ft ÁFA nélkül
Fémes por festék Flame Frenzy - bronz csillogással
Fémes por festék Flame Frenzy - bronz csillogással
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 900 Ft

Finom fémes por, arany-bronz tükrökkel, a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásának érdekében.

Puha, fémes porfestékkel, arany-bronz tükrökkel, a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásához használható. Hozzáadhat arany-bronz tükröződéseket ékszerutánzatokhoz, hercegnő ruhákhoz, 3D-s figurákhoz és egyéb alakzatokhoz a bevonó és modellező anyagokból. Az arany-bronzfesték fehér és bevont anyagból, valamint színes bevonatból és modellező anyagból fényezheti a gyermekeket és felnőtteket ünnepélyes alváskor. A por felviteléhez puha kefével törölje le a még nedves anyagot. Ha az anyag már nem fogadja el a fényét, festse felületét ehető ragasztóval vagy géllel. A színt kissé alkohollal hígíthatja, és vékony, széles ecsettel festett.

Súly 15g.

A festéket száraz ecsettel lehet felvinni, vagy festeni is lehet kis mennyiségű alkohol keverése után.

 

Súly (brutto) 24 g
Nettó súly 5 g
Szín Bronz
A termék listázva van: Poros festékek csillogással Metalikus ehetó színek
Rainbow Dust

A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 07. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Fémes por festék Flame Frenzy - bronz csillogással

Fémes por festék Flame Frenzy…

9 015 Ft
Fémes por festék Flame Frenzy - bronz csillogással

Fémes por festék Flame Frenzy…

4 715 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk