AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Gyöngy arany por festék Pastel Gold (Arany pasztell)

  0x
  1 600 Ft 1 320 Ft ÁFA nélkül
  Gyöngy arany por festék Pastel Gold (Arany pasztell)
  Gyöngy arany por festék Pastel Gold (Arany pasztell)
  Elérhetőség: 3 héten belül készleten
  Ár: 1 600 Ft

  Finom arany pasztell színű, a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé fényes csillogó hatására.

  Használhatja a gyöngyház színű finom aranyat a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé csillogó hatásához. Az arany gyöngy szín megvilágítja az ékszereket utánozó dekorációt. Kiválóan alkalmas fehér virágok, csipke, dísztárgyak és más formák porszívására. Más színes háttérrel is kiemelkedik. Ez minden bizonnyal hasznos lehet a gyermekek vidám süteményeinek, a női torták finom díszítéssel történő díszítéséhez, valamint az aranyhalak ragyogásához a víz témájú dartson. A napsütéses és a virágos növények nem képesek megtenni az arany gyöngyöt. A por felviteléhez puha kefével törölje le a még nedves anyagot. Ha az anyag már nem fogadja el a fényét, festse felületét ehető ragasztóval vagy géllel. A színt kissé alkohollal hígíthatja, és vékony, széles ecsettel festett. A finom dekorációhoz színt adhat krémhez vagy fehér csokoládéhoz

  Súly 2g.

  A festéket száraz kefével lehet felvinni, vagy festeni is lehet kis mennyiségű alkohol keverése után.

  Súly (brutto) 10 g
  Nettó súly 2 g
  Szín Arany
  A termék listázva van: Poros festékek csillogással, Dekoratív csillogás és festék, Dekoratív csillogások és glitterek, Arany dekorációk

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Gyöngy arany por festék Pastel Gold (Arany pasztell)

  Gyöngy arany por festék…

  3 015 Ft
  Gyöngy arany por festék Pastel Gold (Arany pasztell)

  Gyöngy arany por festék…

  5 730 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk