AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Gyöngyös por festék réz fényes Copper Sheen

  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 770 Ft 1 465 Ft ÁFA nélkül
  Gyöngyös por festék réz fényes Copper Sheen
  Gyöngyös por festék réz fényes Copper Sheen
  Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 770 Ft

  Puha fémes por festék, bronz tükrökkel a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásának érdekében.

  Finom fémes por, bronz tükröződéssel színezhető a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásához. Bronzvisszaverődéseket adhat az ékszerutánzatokhoz, hercegnő ruhákhoz, 3D-s figurákhoz és egyéb alakzatokhoz a bevonó és modellező anyagokból. A bronz szín világíthatja a fehér bevonatú süteményeket, de a narancssárgától a vörösig terjedő formákat is megvilágíthatja a tűz motívumaiban. A por felhordásához puha kefével törölje le a még nedves anyagot. Ha az anyag már nem fogadja el a fényét, festse felületét ehető ragasztóval vagy géllel. A színt kissé alkohollal hígíthatja, és vékony, széles ecsettel festett. Keverheti a színt fehér csokoládéba és felhasználhatja sütemények és desszertek részletes díszítésére.

  Súly 2g.

  A festéket száraz ecsettel lehet felvinni, vagy festeni is lehet kis mennyiségű alkohol keverése után.

  Súly (brutto) 10 g
  Nettó súly 2 g
  Szín Bronz
  A termék listázva van: Poros festékek csillogással

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Gyöngyös por festék réz fényes Copper Sheen

  Gyöngyös por festék réz…

  5 830 Ft
  Gyöngyös por festék réz fényes Copper Sheen

  Gyöngyös por festék réz…

  3 185 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk