Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Por festék - fényes Cherry

Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 1 770 Ft
AKCIÓ -23%
1 355 Ft 1 120 Ft ÁFA nélkül
Por festék -  fényes  Cherry
Por festék - fényes Cherry
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 355 Ft 1 770 Ft -23%

Finom cseresznye por szín a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatására.

A vörösbor árnyalatának lágy gyöngyház színe használható a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatására. A burgundi szín nagyon divatos az esküvői téma számára. Különösen az esküvő és más ünnepi sütemények díszítésére fogja használni. Olyan részleteket díszítenek, mint a szalagok, gyöngyök, íjak, csipke, díszek, virágok és egyéb apró részletek. Ezt a színt is használhatja 3D-s alakzatokhoz, például borospoharakhoz, női sütemények utánzásához és más felületek színezéséhez, például darts és autó témákhoz. A por felhordásához puha kefével törölje le a még nedves masszát. Ha az anyag már nem fogad el festéket, a felületet ehető ragasztóval vagy géllel bevonja. A színt kevés alkohollal és vékony és széles ecsettel festheti. A színt fehér csokoládéra keverheti és részletesen sütemények és desszertek díszítésére használhatja.

Súly 2g.

A festéket száraz kefével lehet felhordani, vagy kis mennyiségű alkohollal történő keverés után is lehet festeni.

Súly (brutto) 10 g
Nettó súly 2 g
Szín Piros
A termék listázva van: Poros festékek csillogással, Valentin

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Por festék -  fényes  Cherry

Por festék - fényes Cherry

5 570 Ft
Spórolt 415 Ft
Por festék -  fényes  Cherry

Por festék - fényes Cherry

2 770 Ft
Spórolt 415 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk