Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Por festék - fényes Cherry

  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 1 770 Ft
  AKCIÓ -23%
  1 355 Ft 1 120 Ft ÁFA nélkül

  Finom cseresznye por szín a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatására.

  A vörösbor árnyalatának lágy gyöngyház színe használható a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatására. A burgundi szín nagyon divatos az esküvői téma számára. Különösen az esküvő és más ünnepi sütemények díszítésére fogja használni. Olyan részleteket díszítenek, mint a szalagok, gyöngyök, íjak, csipke, díszek, virágok és egyéb apró részletek. Ezt a színt is használhatja 3D-s alakzatokhoz, például borospoharakhoz, női sütemények utánzásához és más felületek színezéséhez, például darts és autó témákhoz. A por felhordásához puha kefével törölje le a még nedves masszát. Ha az anyag már nem fogad el festéket, a felületet ehető ragasztóval vagy géllel bevonja. A színt kevés alkohollal és vékony és széles ecsettel festheti. A színt fehér csokoládéra keverheti és részletesen sütemények és desszertek díszítésére használhatja.

  Súly 2g.

  A festéket száraz kefével lehet felhordani, vagy kis mennyiségű alkohollal történő keverés után is lehet festeni.

  Súly (brutto) 2 g
  Nettó súly 2 g
  Szín Piros
  A termék listázva van: Poros festékek csillogással, Valentin

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 12. 03.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 12. 03.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 12. 03.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Por festék - fényes Cherry

  Por festék - fényes Cherry

  5 415 Ft
  Spórolt 415 Ft
  Por festék - fényes Cherry

  Por festék - fényes Cherry

  2 770 Ft
  Spórolt 415 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk