Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Torta figurák - Foci -Labdarúgó 9 db

  Labdarúgók, játékvezető és két foci kapu.

  Részletes termékleírás
  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Kedden lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  3 655 Ft 3 020 Ft ÁFA nélkül

  Labdarúgók, játékvezető és két foci kapu.

  Labdarúgók a labdarúgó-mezőt képviselő tortaért állnak. A tortát előkészíthetjük a bevonóanyagból, vagy ehető papírt alkalmazhatunk a tiszta bevonatú torták.

  Csatlakoztasson egy speciális géllel, amely szintén élénkíti a színeket, és elkerüli a krémekkel való érintkezés esetleges kiömlését. A torta minden labdarúgó-rajongónak tetszik. A torta díszítésére a létrehozott szalagokat használhatja kedvenc csapata színeiben.

  Készlet: 6 játékos, 1 játékvezető és két foci kapu.
  Karakter mérete 6 - 7 cm. Műanyag.
  Használja - helyezze a darabokat a tortára és díszítse a képzeletei szerint.

  Súly (brutto) 65 g
  Nettó súly 65 g
  Party téma Futball - labdarúgó
  A termék listázva van: Sport figurák, Fiú torták, Futbal - foci, Sport

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 25.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 25.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 25.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Torta figurák - Foci -Labdarúgó 9 db

  Torta figurák - Foci …

  4 945 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk