Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ehető papír futballpálya - 1 db

A termék értékesítése már nem történik meg
Ehető papír futballpálya - 1 db
Ehető papír futballpálya - 1 db
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 1 830 Ft

Ehető papír futballpálya formájában, csak adjon hozzá darabokat és kapjon egy gyönyörű tortát a kis labdarúgójának.

Az ehető papírt legjobban egy téglalap alakú sütemény borítja. A bevont süteményt a papírhoz legjobban egy speciális gél segítségével lehet rögzíteni, amely világosabbá teszi a színeket, miközben megakadályozza a papír kiömlését. Díszítsd a tortát marcipán vagy gumpasta játékosokkal, gólokkal és labdával. A lelkes sportoló számára készített tortát modellezési és kárpitozási szalagokkal lehet díszíteni, amelyeket a népszerű labdarúgó-válogatott motívumai díszíthetnek. Szalagok helyett krémes díszítést is használhat. Használjon gélt vagy laza színeket a krém színezéséhez. A sütemény még jobb színének és rögzítésének érdekében használja a Modecor gélt.

Méret: 20 x 31cm

Összetevők: burgonyakeményítő, kukoricakeményítő, aroma, víz, nedvesítőszer: E422, színezőanyagok: E102, E110, E122, E133, E151, tartósítószerek E218, emulgeálószerek: E433, szója lecitin. Nyomokat tartalmazhat: tej, gabonafélék glutént, szulfitot tartalmazhatnak

Súly (brutto) 15 g
Nettó súly 15 g
Darabszám 1 csomagban 1 ks
Party témája Futball - labdarúgó
Származási ország Olaszország
A termék listázva van: Ehető papír, Fiú torták, Futbal - foci, Sport

Termékösszetétel

Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Gluténtartalmú gabonafélék, Tej

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Ehető papír futballpálya - 1 db

Ehető papír futballpálya - 1…

4 180 Ft
Ehető papír futballpálya - 1 db

Ehető papír futballpálya - 1…

5 670 Ft

Hasonló termék

3 845 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk