Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Szilikon forma Orchidea (Orchid)

  Szilikon forma Orchidea (Orchid)

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  4 545 Ft 3 755 Ft ÁFA nélkül
  Szilikon forma Orchidea (Orchid)
  Szilikon forma Orchidea (Orchid)
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 4 545 Ft

  Szilikon forma Orchidea (Orchid)

  A modellezés vagy a bevonóanyagok préselése a formában egy virágot hoz létre, amelyet a bevont süteményeket különböző alkalmakkor díszíthet. Más virágokkal együtt hatékony csokrokat készít a bevont esküvői és születésnapi süteményekre. Használja a virágokat a gyerekek süteményeinek diszítésre, vagy a gyerekek süteményeinek díszítésére mese karakterekkel, állatokkal és egyéb motívumokkal. Virágokat is diszíthet cupcakes-sel. Díszítse a virágokat húsvéti és tavaszi süteményekkel, cupcakes, kekszek és egyéb termékek. Használjon ehető ragasztót vagy királyi mázat, hogy csatolja a süteményhez. A virágokat gél vagy folyékony színekkel színezheti. Fényes árnyalatok létrehozásához használjon gyöngyszemcsés színeket.
  A formák modellezési anyagok, marcipán és csokoládé öntéséhez használhatók. Élelmiszer-minőségű szilikonból készülnek.

  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 28.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 28.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 28.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Hasonló

  4 545 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk