Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Piros tortabevonó - göngyölt fondant Sugar Paste Red 250 g

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 2 darab Szerdán 04. 24. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 765 Ft 1 575 Ft ÁFA nélkül
Piros tortabevonó - göngyölt fondant Sugar Paste Red 250 g
Piros tortabevonó - göngyölt fondant Sugar Paste Red 250 g
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 1 765 Ft

Vörös színű cukormassza sütemények, torta bevonásához és díszítéséhez alkalmas. Piros, sodort fondant Dániából sütemények bevonására és díszek modellezésére, praktikus 250 g-os kiszerelésben.

A lágy cukorpaszta cukrászati termékek bevonására és díszítésére szolgál. A piros színű bevonat sima felületet hoz létre a süteményeken, desszerteken, cupcake-eken vagy akár teasüteményeken. Különböző méretű dekorációkat készíthet belőle. Tömör és sima textúrájú, könnyen kezelhető, szépen tartja az alakját, és nem repedezik.

Kis csomag piros fondant bevonáshoz és alapmodellezéshez az Odense cégtől. Ez a praktikus 250 g-os kiszerelésű fondant ideális szerelmes és lányos torták vagy sütemények bevonásához.

Nagy előnye, hogy nem keményedik meg teljesen, mint a klasszikus cukorpaszta vagy más fondantok. Puha és rugalmas marad a süteményen, nem képez kemény, ropogós kérget, ezért különösen alkalmas gyermekek számára készített süteményekhez.

 

Súly (brutto) 250 g
Szín Piros
A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant) Színes anyagok Červená potahovací hmota
Odense Marcipan

A marcipán gyár története a 20. század elején nyúlik vissza, a dán Odense város központjában. A helyi pékek és cukrászok itt friss, egyenletes ízű és színű marcipánt vásároltak előállításukhoz. Fél évszázaddal később Odense Marcipan-t nevezték el a Dán Királyi Bíróság szállítójának, amelyet csak az igazán minőségi és bevált gyártóknak ítéltek oda. "Minőségünk megteremti hírnevünket, és hírnevünk vonzza az ügyfeleket!"

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 04. 24.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 04. 24.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 04. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk