Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Sötétkék színű fondant 250 g

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 3 darab Csütörtökön 07. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 935 Ft 1 725 Ft ÁFA nélkül
Sötétkék színű fondant 250 g
Sötétkék színű fondant 250 g
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 1 935 Ft

Sötétkék színű, sodort fondant Dániából torták és sütemények bevonására, illetve díszek modellezésére praktikus 250 g-os kiszerelésben.

Kis csomag sötétkék fondant torta bevonásához és alapmodellezéshez Odense-ből. Ez a 250 g-os csomagban lévő tortabevonó ideális sötétkék színű sütemények vagy cupcake-ek bevonására. Nagy előnye, hogy nem szilárdul meg teljesen, mint a hagyományos modellező fondant vagy más fondantok. Puha és rugalmas marad a süteményen, és nem képez kemény, ropogós kérget, így különösen alkalmas a gyermekeknek szánt sütemények elkészítéséhez.

TÁROLÁSI FELTÉTELEK

  • száraz, hűvös, tiszta helyen, közvetlen napfénytől védve tároljuk
  • a nyersanyag minőségét rontó anyagoktól elkülönítve kell tárolni

TARTÓSSÁG Minőségét megőrzi a gyártástól számított 13 hónapig, feltéve, hogy a tárolási feltételeket betartják.

A szállító igazolja, hogy a termék nem géntechnológiával módosított nyersanyag, és nem géntechnológiával módosított nyersanyagokból készült - az Európai Bizottság 1829/2003 és 1830/2003 módosított rendeleteivel összhangban.

 

Súly (brutto) 250 g
Nettó súly 250 g
Szín Kék
Származási ország Dánia
A termék listázva van: Színes anyagok Fiú torták Frozen Szenilla nyomában Törpikék Modrá potahovací hmota

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1669 kJ
Energiaérték 399 kcal
Teljes zsírtartalom 4.8 g
- ebből telített zsírsavak 3.9 g
Szénhidrátok 88 g
- ebből cukok 78 g
0.02 g

Termékösszetétel

Cukor, glükózszirup, pálma növényi zsír, ivóvíz, stabilizátorok (E422, E415, E466), E472c emulgálószer, természetes aroma, színezékek (E163, E133), tartósítószer (E202)

Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Diók (mandula, dió)
Odense Marcipan

A marcipán gyár története a 20. század elején nyúlik vissza, a dán Odense város központjában. A helyi pékek és cukrászok itt friss, egyenletes ízű és színű marcipánt vásároltak előállításukhoz. Fél évszázaddal később Odense Marcipan-t nevezték el a Dán Királyi Bíróság szállítójának, amelyet csak az igazán minőségi és bevált gyártóknak ítéltek oda. "Minőségünk megteremti hírnevünket, és hírnevünk vonzza az ügyfeleket!"

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 07. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk