Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fixáló Citrom 250 g

Rakráron van 3 darab Szerdán 10. 04. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
2 485 Ft 2 160 Ft ÁFA nélkül
Fixáló Citrom 250 g
Fixáló Citrom 250 g
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 2 485 Ft

Pure Dawn All Natural Fond - sűrítőanyag finom krémek és töltelékek készítéséhez.

A laza keverék, hogy hozzon létre egy könnyű citromkrém alapú tejszínhab, adagolás egyszerű - öntsön 200 g keveréket 200 ml hideg vízbe, majd keverje bele a keményre vert tejszínhabot. Töltse meg vagy fújja be közvetlenül a süteményes zacskóba a desszertet, csészéket. 

Tiszta keverék a tejszínhab/tejszínhab ízesítésére és keményítésére fagyasztott gyümölcsdarabkákkal. Továbbfejlesztett és gazdaságosabb adagolás. Stabilitás a vágásnál.

Széleskörű felhasználásra - sütemények, desszertek, habcsókok, díszítés, péksütemények.

Minőségével és egyedi ízével a Dawn alapok a stabilizált tejszíngyártás területén a csúcsra jutottak.

A fagyasztva szárított gyümölcsdarabok fagyasztva szárítottak - ez a legkíméletesebb módja annak, hogy az ízek és vitaminok nagy része megmaradjon.

Felhasználás: 200 g fond 200 g vízzel összekeverve. Fokozatosan adjunk hozzá 1000 g felvert, cukrozatlan tejszínt az előkészített keverékhez. A meleg víz használata lelassítja a zselésedés kezdetét.

 

Súly (brutto) 250 g
Nettó súly 250 g
Íz (aroma) Citrom
A termék listázva van: Tejszínhab fixáló

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1609 kJ
Energiaérték 379 kcal
Szénhidrátok 84.8 g
- ebből cukok 81.4 g
Fehérje 7.6 g
0.2 g

Termékösszetétel

Cukor, szárított glükózszirup, zselatin, citromlépor (23,71% citromlével egyenértékű), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav E330, aroma, só.

Dawn

A Dawn Foods családi vállalkozásként indult. És függetlenül attól, hogy a Dawn márka hogyan nőtt, a család még mindig a vállalatban dolgozók gondolkodásának, az ügyfelekkel való bánásmódjának és egymás közötti bánásmódjának középpontjában áll. A Dawn Foods közel egy évszázaddal ezelőtt egy egyszerű történet alapján jött létre: két pék és egy nagyon finom fánk receptje. A Dawn a mai napig családi vállalkozás - a Jones család harmadik generációja még mindig aktívan részt vesz a márka fejlesztésében. Az akkor Century Bakery néven működő, az Egyesült Államokban, a Michigan állambeli Jacksonban székelő Eugene Worden és Grover Lutz végül a "dawn - hajnal" nevet választotta, mivel a pékek a napszakban végzik a munkájukat.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 10. 04.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 10. 04.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 10. 04.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk