Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Bevonó anyag Snow White Gasztro csomagolás - 12 kg

Felhatalmazott eladó Előnyös csomag
Rakráron van 2 darab Kedden 05. 24. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


Rendszeres ár 40 970 Ft
Vásárlással spórolt 7 145 Ft (–17%)
33 830 Ft 29 415 Ft ÁFA nélkül
Bevonó anyag Snow White Gasztro csomagolás - 12 kg
Bevonó anyag Snow White Gasztro csomagolás - 12 kg
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 33 830 Ft

Hófehér, nagyon könnyen feldolgozható torta bevonat. Kellemes mandula íz és aroma. 12x1 kg-os csomagolás.

ÚJ A PIACON NAGYONJÓ ÁR !


Az ODENSE bevonóanyag a legmagasabb minőségű dán fudge. Nagyon jól működik vele.

A bevonóanyag jól színezhető, gél-étel színeket ajánlunk. A felmelegedéshez csak vágja le a darabokat kisebb darabokra, és kézzel dolgozza fel, vagy egy ideig tegye a mikrohullámú sütőbe.

A mandula íze alkalmas a csokoládéval vagy a gyümölcs töltéssel kombinálva.

Hogyan dolgozzunk a Snow White-al?

Használat előtt az anyagot kézzel kell dolgozni. Ez lágyítja és könnyen formázható. A színezéshez használhatja a gél étel színét. Festés után csomagoljuk az anyagot élelmiszerfóliába, és hagyjuk nyugodni, amíg megszilárdul és visszanyeri a jellemző tulajdonságait.

A hengerléskor alkalmas az anyag jegesedés cukorval történő feltöltésére vagy táplálékfóliával való alátámasztására. A tortát lefedjük 0,3 - 0,5 cm vastag lemezzel.

Az anyag tiszta fehér, így szépen színezhető. 1 kg-os, összesen 5 csomag.

Hatékony és gyors használat

A Snow White használata gyors és hatékony. A bevonóanyag fehér színének köszönhetően a színek széles skáláját keverhetjük össze. Mandula íze kielégíti az igazi marcipán szerelmeseit.

Doporučené použití cukrářské potahovací hmoty Snow White

Alaposan finomítsa a tortát, mielőtt a süteményt gördítené, és tekerje 2 - 4 mm vastag lemezre. Az anyagot élelmiszer-fóliára tekerheti, vagy cukorral megszórhatja, hogy megakadályozza a ragasztást.

A lapot elég nagyra tekerje, hogy egyszerre fedezze mind a tortát, mind az oldalt. A lemez szállítása során segítsen egy hosszú csőben, amelyen a kissé cukorral bevont anyaglapot forgatjuk. Ha van egy speciális, hosszú marcipán és kárpitozáshoz használt görgő, akkor is hasznos. Helyezze a lemezt a sütemény tetejére, és engedje le a többi tömeget a szélein. Vágja a felesleges részeket, amelyek zavarják a kezelést, de ügyeljen arra, hogy ne vágja le a tömeget annyira, hogy ne maradjon az oldalak lefedésére. A bevonat során sima műanyag simítóval - vasalóval, a tömeget felülről lefelé simítsa. Haladjunk tovább úgy, hogy a lemezt csak a tortához nyomjuk, de nem húzzuk le élesen. Ez elszakíthatja az anyagot és elkerülheti a buborékokat. Ha még meg kell készítenie, csak csípje meg, dörzsölje és simítsa újra a cukrászati ​​vasalót. Amikor az egész tortát az alsó szélre vonják be, a massza maradványait körülbelül 1 cm-es átfedés eléréséhez vágjuk le, és "átfedik" a tortán lévő átfedéseket egy vasaló vagy péksütemény segítségével.

A maradék tömeg további felhasználható. Ha merev, adjon hozzá vizet. Ha nem dolgozik azonnal az anyaggal, akkor 1-2 hétig szorosan becsomagolódik az élelmiszerfóliába. Ügyeljen arra, hogy ne jusson levegő az anyagra, ami megkeményedik.

A cupcakes borítása

Készült elő egy cupcake felületét egy bevonatoláshoz - a ganache bevonáshoz. Kidolgozzuk az anyagot a kezeltben, és húzzuk egy 0,35 cm vastag lapra. A lemezt porcukorral megszórjuk de csak enyhén kukoricakeményítendő egy felületet. Vágja egy kerekeket csók nagyobbra, menta egy cupcake felső oldalának átmérője. Sima élek. Mega gomb közepét a csészealj közepén és keményebb fólia (irodai papír ing) óvatosan simítsa a széleit. Nagyobb hatásúnak kell lennie a porszemcsével porozhat ecsettel.

Összetevők: glükózszirup, növényi zsír, vízum, stabilizátorok E422, E415, E466, emulgeálószer E472c, festék E171, tartósítószer E202

100 g termékben:

Energia 1675kJ / 400kcal
fehérjék 0g
szénhidrátok 88g ebből cukrokat 78 g
zsírok 4,9g  ebből telített zsírsavak .4 g
só 0,01g

Súly (brutto) 12000 g
Nettó súly 12000 g
A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant), Gasztrocsomagolás
Odense Marcipan

A marcipán gyár története a 20. század elején nyúlik vissza, a dán Odense város központjában. A helyi pékek és cukrászok itt friss, egyenletes ízű és színű marcipánt vásároltak előállításukhoz. Fél évszázaddal később Odense Marcipan-t nevezték el a Dán Királyi Bíróság szállítójának, amelyet csak az igazán minőségi és bevált gyártóknak ítéltek oda. "Minőségünk megteremti hírnevünket, és hírnevünk vonzza az ügyfeleket!"

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Kedden 05. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk