Bevonó anyag Snow White - mandula íz- 5 kg
Hófehér, nagyon jól eldolgozható tortabevonat. Kellemes mandula íz és illat. Csomagolás 5x1 kg.
ÚJ TERMÉK A PIACON
Az ODENSE bevonóanyag a legmagasabb minőségű dán fondant. Nagyon könnyű vele dolgozni.
A bevonat jól színezhető, gél állagú ételfestékeket ajánlunk. A felmelegítéshez csak vágja a fondantot kisebb darabokra, és dolgozza össze kézzel, vagy tegye egy időre a mikrohullámú sütőbe.
A mandulaíz alkalmas például csokoládé- vagy gyümölcstöltelékkel való kombinációra.
Hogyan dolgozzunk a hófehér bevonattal?
Használat előtt az anyagot kézzel kell megmunkálni. Ez megpuhítja és könnyen formázhatóvá teszi. A színezéshez zselés ételfestékeket használhat. Színezés után csomagolja a masszát fóliába, és hagyja pihenni, amíg meg nem keményedik és vissza nem nyeri jellegzetes tulajdonságait.
Kinyújtáskor célszerű a masszát porcukorral megszórni vagy fóliával kibélelni. A tortabevonóhoz sodorjunk ki egy 0,3-0,5 cm vastagságú lapot.
A paszta tiszta fehér, így szépen színezhető. 1 kg-os kiszerelés, összesen 5 csomag.
Hatékony és gyors használat
A Snow White gyorsan és hatékonyan használható.
A bevonóanyag fehér színe lehetővé teszi a színek széles választékának keverését. Mandulaízével a valódi marcipán szerelmeseit is kielégíti.
A Snow White cukormáz ajánlott felhasználása
Mielőtt bevonjuk a süteményt, alaposan dolgozzuk át a masszát, és ismét tekerjük ki 2-4 mm vastagságú lappá. A süteményt ételfóliára tekerhetjük, vagy megszórhatjuk cukorral, hogy ne ragadjon az alaphoz.
Tekerje ki a lapot akkorára, hogy a torta tetejét és oldalát egyszerre befedje. Amikor a tortát hordja, használjon egy hosszú csövet, hogy segítsen feltekerni az enyhén cukrozott tortalapot. Ha van otthon egy speciális hosszú henger a marcipánhoz és a fondanthoz, az is hasznos lehet. Helyezze a lapot a torta tetejére, és a maradék fondantot futtassa át a széleken. Vágja le a felesleges részeket, amelyek útban vannak, de vigyázzon, hogy ne vágjon le annyit a masszából, hogy ne maradjon semmi, ami az oldalakat befedné. Bevonáskor egy sima műanyag vasalóval simítsa el a masszát felülről lefelé. Úgy haladjon a torta körül, hogy a lapot csak a tortához nyomja, de ne húzza le erősen. Ez elszakíthatja a tortát, és elkerülheti a buborékok kialakulását is. Ha mégis, csak tűzd ki, szúrd át és simítsd el újra egy süteményes vasalóval. Amikor az egész tortát az alsó széléig bevonja, vágja le a maradék masszát a torta körül, hogy kb. 1 cm-es átfedést érjen el, és ezeket az átfedéseket "csúsztassa" a torta alá a vasalóval vagy süteményspatulával.
A fennmaradó tömeg tovább használható. Ha merev, adjunk hozzá egy kis vizet. Ha nem dolgozunk a masszával azonnal, akkor 1-2 hétig eláll, szorosan fóliába csomagolva. Vigyázzunk, hogy ne kerüljön levegő a masszára, mert az megkeményedik.
Cupcakes borítása
Készítsük elő a cupcake felületét a bevonáshoz - kenjük meg a ganache-csíkkal. A tésztát a kezünkkel összedolgozzuk, és kb. 0,35 cm vastagságú lapot sodrunk belőle. A lapot megszórhatjuk porcukorral, de csak enyhén porítsuk be a felületét kukoricakeményítővel. Vágjon ki a muffin tetejének átmérőjénél valamivel nagyobb köröket. Simítsd el a széleket. A kör közepét nyomjuk a muffin közepére, és egy keményebb fólialap segítségével (használhatunk irodai papíringet is) enyhén simítsuk el a szélekig. Az extra hatás érdekében ecsettel gyöngyházporral is porolhat.
Súly (brutto) | 5000 g |
Nettó súly | 5000 g |
Party témája | Esküvő |
Íz (aroma) | Mandula |
A termék listázva van: | Bevonó anyagok (fondant) Akció Gasztrocsomagolás |
Átlagos tápanyagértékek 100 g
Energiaérték | 1676 kJ |
Energiaérték | 400 kcal |
Teljes zsírtartalom | 4.9 g |
- ebből telített zsírsavak | 4 g |
Szénhidrátok | 88 g |
- ebből cukok | 78 g |
Só | 0.01 g |
Termékösszetétel
Összetevők: cukor, glükózszirup, növényi zsír (pálma), ivóvíz, stabilizátorok (E422, E415, E466), E472c emulgeálószer, E171 szín, aroma, E202 tartósítószer. Mandula nyomait tartalmazhatja |
|
Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) | Diók (mandula, dió) |
A marcipán gyár története a 20. század elején nyúlik vissza, a dán Odense város központjában. A helyi pékek és cukrászok itt friss, egyenletes ízű és színű marcipánt vásároltak előállításukhoz. Fél évszázaddal később Odense Marcipan-t nevezték el a Dán Királyi Bíróság szállítójának, amelyet csak az igazán minőségi és bevált gyártóknak ítéltek oda. "Minőségünk megteremti hírnevünket, és hírnevünk vonzza az ügyfeleket!"
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő | Pénteken 10. 11. | |
HU - Futár Packeta - Csomagküldő | Pénteken 10. 11. | |
HU - Futár GLS | Pénteken 10. 11. |
Áru visszajuttatásának garanciája
Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.
Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?
- Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
- Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.
Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.
Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.
Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.
Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.
Postacím:
PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic