Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Modellező és bevonó anyag fehér Top Model - mandula íz1 kg

Felhatalmazott eladó A legtöbb eladott
Rakráron van > 5 darab Hétfőn 07. 22. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
4 635 Ft 4 135 Ft ÁFA nélkül
Modellező és bevonó anyag fehér Top Model - mandula íz1 kg
Modellező és bevonó anyag fehér Top Model - mandula íz1 kg
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 4 635 Ft

Hófehérke, nagyon könnyen feldolgozható sütemény bevonat. Kellemes mandula íz és aroma. Csomag 1kg.

Az ODENSE modellező agyag a legmagasabb minőségű dán eredetű. Nagyon jól működik vele.

A bevonat anyaga jól színezhető, javasoljuk a gél ételfestékeket. A felmelegítéshez vágja csak a darabot kisebb darabokra, és kézzel dolgozza fel, vagy helyezze egy ideig a mikrohullámú sütőbe.

A mandulaaroma alkalmas például csokoládéval vagy gyümölcstel töltve.

Hogyan kell együtt dolgozni ?
Használat előtt az anyagot kezükben kell megmunkálni. Ez lágyítja és könnyen formázható. A színezéshez használhat zselés ételfestékeket. Festés után tekerje be az anyagot élelmiszer-fóliába és hagyja pihenni, amíg megszilárdul és visszanyeri jellegzetes tulajdonságait.

Hengerlésnél célszerű az anyagot porcukorral tartalékolni vagy élelmiszer-fóliával hordozni. Görgessen egy 0,3–0,5 cm vastag tányért a sütemény bevonására.

Az anyag tisztafehér, tehát szépen színezhető. Csomagban 1 kg.

Hatékony és gyors használat

A Hófehérke használata gyors és hatékony. A bevonó anyag fehér színe lehetővé teszi a színek széles skálájának keverését. Mandula aromája kielégíti az igazán marcipán szerelmeseit.

A Top Model édességek bevonásának ajánlott használata
A sütemény gördítése előtt alaposan finomítsa meg a tortát, és tekerje egy 2 - 4 mm vastag lemezre. Az anyagot tekercselheti az élelmiszer-fóliára, vagy meghintheti cukorral, hogy ne tapadjon a szőnyeghez.

Tekerje a lemezt elég nagyra, hogy egyszerre lefedje a sütemény tetejét és oldalát. A lemez szállításakor segítsen egy hosszú csőben, amelyen megfordítja az enyhén cukorral bevont anyaglapot. Ha van egy speciális hosszú henger a marcipánhoz és a kárpitozáshoz otthon, akkor az is hasznos. Helyezze a tányért a sütemény tetejére, és engedje le a többi masszát a szélein. Vágja le a felesleges alkatrészeket, amelyek akadályozzák a kezelést, de vigyázzon, nehogy a tömeget annyira vágja le, hogy ne hagyja elfedni az oldalakat. A bevonáshoz használjon sima műanyag simítóval - vasalóval, hogy simítsa a tömeget fentről lefelé. Folytassa úgy, hogy a lemezt csak a süteményhez nyomja, de ne húzza le élesen. Ez széttépheti az anyagot és elkerülheti a buborékokat. Ha még mindig el kell készítenie, csak csavarja össze, átszúrja és újra simítsa egy édesipari vasalóval. Amikor az egész torta be van borítva az alsó szélhez, vágja le a tömeg maradványait körülbelül 1 cm átfedés eléréséig, és vas vagy tészta simítóval "átfedje" az átfedéseket a torta alatt.

A fennmaradó tömeg felhasználható tovább. Ha kemény, adjunk hozzá némi vizet. Ha nem azonnal dolgozik az anyaggal, akkor 1-2 hétig szorosan csomagolva van az élelmiszer-fóliába. Vigyázzon, nehogy levegő kerüljön az anyagra, mert az megkeményedik.

Borító cupcakes
Készítse elő a cupcake felületét a bevonásra - fedje le a ganache-t. Készítse elő az anyagot a kezébe, és tekerje rá kb. 0,35 cm vastag lapra. A tányért meghintheti porcukorral, de csak a kukoricát keményítse meg a felülettel. Vágjuk le a kerekeket, amelyek kissé meghaladják a cupcake felső oldalának átmérőjét. Sima élek. Nyomja meg a gomb közepét a függöny közepén, és egy keményebb fóliával (irodai papír ing) finoman simítsa be a széleit. A nagyobb hatás elérése érdekében kefe segítségével pormentesítheti gyöngyporral.

Összetevők: cukor, glükózszirup, növényi zsír, víz, stabilizátorok E422, E415, E466, emulgeálószer E472c, aroma, tartósítószer E202.

Tartalmazhat mandulat.

 

Súly (brutto) 1000 g
Nettó súly 1000 g
Íz (aroma) Mandula
Szín Fehér
Anyag Marcipán
Származási ország Dánia
A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant) Modelező anyagok
Odense Marcipan

A marcipán gyár története a 20. század elején nyúlik vissza, a dán Odense város központjában. A helyi pékek és cukrászok itt friss, egyenletes ízű és színű marcipánt vásároltak előállításukhoz. Fél évszázaddal később Odense Marcipan-t nevezték el a Dán Királyi Bíróság szállítójának, amelyet csak az igazán minőségi és bevált gyártóknak ítéltek oda. "Minőségünk megteremti hírnevünket, és hírnevünk vonzza az ügyfeleket!"

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 22.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 22.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 07. 22.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Modellező és bevonó anyag fehér Top Model - mandula íz1 kg

Modellező és bevonó anyag…

6 215 Ft
Modellező és bevonó anyag fehér Top Model - mandula íz1 kg

Modellező és bevonó anyag…

6 415 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk