Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Csillagok arany díszítő édességek 60 g

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 2 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 785 Ft 1 555 Ft ÁFA nélkül
Csillagok arany díszítő édességek 60 g
Csillagok arany díszítő édességek 60 g
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 1 785 Ft

Cukor dekoráció -  arany csillagok

Ehető dekoráció. A pehely különféle tortákat és desszerteket díszíthet. Nagyon jól néznek ki, mint egy apró részlet a bevonattal ellátott téli és a krémes bevonatú hálószobákban. Használhatja őket cupcakes és kis desszertek díszítésére is. A pehely díszíti a karácsonyi sütiket, a macaroons és a sütiket. Súly 60 g.

A legjobb, ha a pehely csokoládéval vagy királyi mázzal rögzíti. Használhat ehető ragasztót is.

Súly (brutto) 83 g
Nettó súly 60 g
Szín Arany
A termék listázva van: Cake pops, Cukor dekoráció - Egyéb formák, Arany dekorációk, Nyersanyagok a fánkhoz (donut)

Termékösszetétel

Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Diók (mandula, dió)
FunCakes

A FunCakes márkát 2009 februárjában alapították. A cég a NewCakes BV részét képezi, amely Wormer-ben található, Hollandia északi részén. A FunCakes alapanyagok és termékek széles skáláját forgalmazza sütemények, muffinok és egyéb finomságok sütésére, díszítésére és bevonására. Kínálatunkban megtalálhatók a különösen népszerű színes hengerelt fondantok és marcipánok, valamint az étkezési színezékek, a por és a gél, valamint a különleges táplálkozáshoz egyre népszerűbb keverékek - gluténmentes, csökkentett laktóz- vagy cukortartalommal.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Csillagok arany díszítő édességek 60 g

Csillagok arany díszítő…

2 815 Ft
Hasznos cikkek

Lépjen kapcsolatba velünk