Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Ehető papír Jégvarázs - Frozen (Elza, Olaf, Anna) - 1 db

  Rakráron van > 5 darab Pénteken lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 915 Ft 1 665 Ft ÁFA nélkül

  Ehető papír Jégvarázs

  Ehető papír a fagyasztott királyság mese kedvenc karakterének képeivel - egy gyönyörű és könnyen alkalmazható dekoráció tortának vagy finomságnak.

  Különböző témák (lásd a fényképet), ha érdekli egy adott téma, kérjük, írja le azt a jegyzetben. Ha a kép raktáron van, örömmel kielégítjük, ha nem, akkor véletlenszerűen kiválasztott képet küldünk Önnek. Az engedély feltételei miatt a tényleges gyűjtemény eltérhet az itt bemutatott képektől. Egy darab ára.

  Méretek: átmérő 20,2 cm

  Darabszám a csomagolásban: 1 darab

  Különböző témák. A képeket az aktuális készlet elérhetőségének megfelelően küldjük el.

  Készült Olaszországban.

  Súly (brutto) 15 g
  Nettó súly 15 g
  Darabszám 1 csomagban 1 ks
  Party téma Frozen - Jégvarázs
  Származási ország Olaszország
  A termék listázva van: Ehető papír, Frozen

  Termékösszetétel

  Burgonyakeményítő, gabonakeményítő, tejpor, sűrített édesített teljes tej, aroma, emulgeálószer: szója lecitin, tartósítószerek: E200, savasságszabályozó: E330, színezékek: E100, E120, E133, E153

  Allergének: glutént tartalmazó gabonafélék

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Gluténtartalmú gabonafélék, Tej

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Ehető papír Jégvarázs - Frozen (Elza, Olaf, Anna) - 1 db

  Ehető papír Jégvarázs -…

  4 015 Ft
  Ehető papír Jégvarázs - Frozen (Elza, Olaf, Anna) - 1 db

  Ehető papír Jégvarázs -…

  2 700 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk