Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Nyolc daraból álló FunCakes zselésfesték készlet

Felhatalmazott eladó Előnyös csomag
11 015 Ft 9 835 Ft ÁFA nélkül
Nyolc daraból álló FunCakes zselésfesték készlet
Nyolc daraból álló FunCakes zselésfesték készlet
Elérhetőség: 9 darab úton van
Ár: 11 015 Ft

Nyolc darabból álló ehető zselés színezőanyagból készlet élelmiszerek, krémek, tészták és masszák színezésére, bevonáshoz vagy modellezéshez.

A holland FunCakes cég FunColours néven forgalmazott koncentrált élelmiszerpasztái kiválóan alkalmasak fondant, marcipán, gumpaste, modellező és bevonóanyagok színezésére. Az ételzseléfestékek fondant és tészta színezésére is használható.

A színezett paszta 200 °C-ig alkalmas sütésre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a készlet a következő színeket tartalmazza:

 • elefántcsont
 • borostyán
 • rózsaszín
 • piros
 • zöld levél
 • királyi kék
 • lila
 • fekete

 

 

Színskála:

Maximális alkalmazható adagolás:

 • Elefántcsont: 2,5 g / kg
 • Sárga: 12 g / kg
 • Rózsaszín: 25 g / kg
 • Piros: 9 g / kg
 • Zöld levél: 14 g / kg
 • Királykék: 10 g / kg
 • Lila: 17 g / kg
 • Fekete: 5 g / kg

 

Tartalom: 8 x 30 g

 

Használati utasítás: használjon fogpiszkálót vagy műanyag pálcikát. Minden alkalommal, amikor újabb színezőt adsz hozzá, használj egy tiszta pálcikát, és töröld bele a marcipánba vagy a fondantba. Élénkebb színekhez egyszerűen adjon hozzá több zselét. Keverje jól össze, hogy egyenletes színárnyalatot kapjon, vagy keverjen kevesebbet, ha márványos hatást szeretne elérni. Javasoljuk, hogy használjon eldobható kesztyűt. Ha a bőrrel érintetkezett, mosson kezet meleg vízzel és szappannal, és tisztítsa le a festéket a kezéről.

Hűvös, száraz helyen (15 °C - 20 °C) tárolja.

Súly (brutto) 350 g
Nettó súly 240 g
Szín Fekete, Piros, Lila, Kék, Rózsaszín, Elefántcsont, Zöld, Sárga
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek Koncentrált gél festékek Előnyös festék készletek

Termékösszetétel

Glükózszirup, víz, szacharóz, zselésítőszer: E406, színezék: E102, E122, E133, E129, E110, sav: E330, színezék: E151, E155, tartósítószer: E202,

Nyomokban tejet, szóját és szulfitokat tartalmazhat.

FunCakes

A FunCakes márkát 2009 februárjában alapították. A cég a NewCakes BV részét képezi, amely Wormer-ben található, Hollandia északi részén. A FunCakes alapanyagok és termékek széles skáláját forgalmazza sütemények, muffinok és egyéb finomságok sütésére, díszítésére és bevonására. Kínálatunkban megtalálhatók a különösen népszerű színes hengerelt fondantok és marcipánok, valamint az étkezési színezékek, a por és a gél, valamint a különleges táplálkozáshoz egyre népszerűbb keverékek - gluténmentes, csökkentett laktóz- vagy cukortartalommal.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 21.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 21.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 06. 21.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

 • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
 • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk