Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Nyolc alapvető Wilton gél festék

  A legtöbb eladott Előnyös csomag
  Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 12 955 Ft
  AKCIÓ -26%
  9 555 Ft 8 310 Ft ÁFA nélkül

  8 gél színű készlet a bevonat és a modellező anyagok színezésére.

  A marcipán, smartflex, gumi-paszta és más bevonó és modellező anyagok színezhetők a gél színpaletta segítségével. Annak érdekében, hogy sűrűbb és elasztikusabb anyag alakuljon ki a formázáshoz, tanácsos hozzáadni Tylo port. Keverheti a festéket kis mennyiségű alkohollal, és felhasználhatja a modellező és bevonó anyagok felületének kefére. Keverheti a színeket, vagy világíthatja őket a fehér színárnyalatokhoz. A színek alkalmasak finom és vidám témájú ünnepi sütemények díszítésére gyermekek és felnőttek számára. Festhet vagy bevonhat modellező és bevonó anyagokat, amelyek felhasználhatók 3D-s figurák készítésére, virágvirágok, csipke, íjak, gyöngyök, gyöngyök, állatok, karakterek és egyéb alakzatok készítésére. Használhat megsimogatott alakzatokat feliratok készítéséhez, és kézzel is rajzolhatja ecsettel. Színt adhatunk a krémekhez és piskóta tortákhoz. Festhet macaroons-okat is.

  Az árkedvezményes csomag 8 x 28g. A színek tartalmazzák:

  Golden Yellow - meleg sárga
  Leaf green - Levél zöld
  Royal blue - királykék
  Violet - lila
  Red-Red - piros
  Elefántcsont - elefántcsont
  Pink - rózsaszín
  Black - Fekete
  A Wilton színeit 28,35 gramm tégelybe csomagolják

  A Wilton koncentrált, gélből készült élelmiszer-színezéke csak viszonylag kis mennyiségben adható hozzá, de tanácsos kezdeni a pontos adagolást a tészta részein. A színek keverhetők, hogy saját árnyalatokat hozzon létre.

  Megjegyzés: A vörös-piros, a karácsonyi piros és a fekete szín nagyobb mennyiségben befolyásolhatja a színes anyag ízét. A tortán lévő nagy vörös területek esetén ajánlatos a Vörös szín nélküli íz színe. Ha feketét szeretne festeni, javasoljuk, hogy használjon alapként sötét bevonatú anyagot (pl. Csokoládét), amelyhez csak kis mennyiségű fekete festék szükséges a tökéletes színhez.

  Természetesen kisebb mennyiségek esetén közvetlenül választhat az egyik teljesen színes cukorbevonat kompozíció közül.

  Összetevők: víz, cukor, E330 (citromsav), E110 (kurkumin), E102 (tartrazin), E122 (azorubin), E129 (Allura AC vörös), E133 (Brilliant Blue FCF), E1442 (módosított keményítő) ), E202 (kálium-szorbát), E406 (agar), E422 (glicerin), kukoricaszirup, E311c (savasságszabályozó), E149 festék


  Gelové barvy Wilton vzorník

  Súly (brutto) 345 g
  Nettó súly 345 g
  Szín Fekete, Piros, Lila, Kék, Rózsaszín, Elefántcsont, Zöld, Sárga
  A termék listázva van: Gél (paszta) festékek, Előnyös festék készletek
  Wilton

  Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 02.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Nyolc alapvető Wilton gél festék

  Nyolc alapvető Wilton gél…

  11 130 Ft
  Spórolt 3 400 Ft
  Nyolc alapvető Wilton gél festék

  Nyolc alapvető Wilton gél…

  10 970 Ft
  Spórolt 3 400 Ft

  Hasonló

  7 730 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk