🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Nyolc alapvető Wilton gél festék

A legtöbb eladott Előnyös csomag
Nem tartalmaz E171-et
Rendszeres ár 12 955 Ft
AKCIÓ -19%
10 500 Ft 9 130 Ft ÁFA nélkül
Nyolc alapvető Wilton gél festék
Nyolc alapvető Wilton gél festék
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 10 500 Ft 12 955 Ft -19%

8 gél színű készlet a bevonat és a modellező anyagok színezésére.

A marcipán, smartflex, gumi-paszta és más bevonó és modellező anyagok színezhetők a gél színpaletta segítségével. Annak érdekében, hogy sűrűbb és elasztikusabb anyag alakuljon ki a formázáshoz, tanácsos hozzáadni Tylo port. Keverheti a festéket kis mennyiségű alkohollal, és felhasználhatja a modellező és bevonó anyagok felületének kefére. Keverheti a színeket, vagy világíthatja őket a fehér színárnyalatokhoz. A színek alkalmasak finom és vidám témájú ünnepi sütemények díszítésére gyermekek és felnőttek számára. Festhet vagy bevonhat modellező és bevonó anyagokat, amelyek felhasználhatók 3D-s figurák készítésére, virágvirágok, csipke, íjak, gyöngyök, gyöngyök, állatok, karakterek és egyéb alakzatok készítésére. Használhat megsimogatott alakzatokat feliratok készítéséhez, és kézzel is rajzolhatja ecsettel. Színt adhatunk a krémekhez és piskóta tortákhoz. Festhet macaroons-okat is.

Az árkedvezményes csomag 8 x 28g. A színek tartalmazzák:

Golden Yellow - meleg sárga
Leaf green - Levél zöld
Royal blue - királykék
Violet - lila
Red-Red - piros
Elefántcsont - elefántcsont
Pink - rózsaszín
Black - Fekete
A Wilton színeit 28,35 gramm tégelybe csomagolják

A Wilton koncentrált, gélből készült élelmiszer-színezéke csak viszonylag kis mennyiségben adható hozzá, de tanácsos kezdeni a pontos adagolást a tészta részein. A színek keverhetők, hogy saját árnyalatokat hozzon létre.

Megjegyzés: A vörös-piros, a karácsonyi piros és a fekete szín nagyobb mennyiségben befolyásolhatja a színes anyag ízét. A tortán lévő nagy vörös területek esetén ajánlatos a Vörös szín nélküli íz színe. Ha feketét szeretne festeni, javasoljuk, hogy használjon alapként sötét bevonatú anyagot (pl. Csokoládét), amelyhez csak kis mennyiségű fekete festék szükséges a tökéletes színhez.

Természetesen kisebb mennyiségek esetén közvetlenül választhat az egyik teljesen színes cukorbevonat kompozíció közül.

Összetevők: víz, cukor, E330 (citromsav), E110 (kurkumin), E102 (tartrazin), E122 (azorubin), E129 (Allura AC vörös), E133 (Brilliant Blue FCF), E1442 (módosított keményítő) ), E202 (kálium-szorbát), E406 (agar), E422 (glicerin), kukoricaszirup, E311c (savasságszabályozó), E149 festék


Gelové barvy Wilton vzorník

Súly (brutto) 345 g
Nettó súly 345 g
Szín Fekete, Piros, Lila, Kék, Rózsaszín, Elefántcsont, Zöld, Sárga
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek, Előnyös festék készletek

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés E171 Free
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Nyolc alapvető Wilton gél festék

Nyolc alapvető Wilton gél…

12 130 Ft
Spórolt 2 455 Ft
Nyolc alapvető Wilton gél festék

Nyolc alapvető Wilton gél…

12 130 Ft
Spórolt 2 455 Ft

Hasonló

8 215 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk