Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ehető italos csillámpor - fekete - Black Shimmer Brew Glitter® - 45 g

Felhatalmazott eladó Utolsó a raktárba Előnyös csomag
Rakráron van 1 darab Kedden 06. 04. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 69 800 Ft
69 485 Ft 57 425 Ft ÁFA nélkül
Ehető italos csillámpor - fekete - Black Shimmer Brew Glitter® - 45 g
Ehető italos csillámpor - fekete - Black Shimmer Brew Glitter® - 45 g
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 69 485 Ft 69 800 Ft -0%

Ehető csillámok sörhöz, borhoz, pezsgőhöz, alkoholos koktélokhoz és más italokhoz exkluzív kivitelben. Készítsen fényűző csillámos láva bort vagy gyöngyös koktélt.

 

A csillámpelyhek nemcsak az élelmiszerek díszítésére alkalmasak, hanem kifejezetten az alkoholos italokban való alkalmazásra is. A Brew Glitters ehető csillámpor alapú, ehető csillámporok megfelelnek az élelmiszeripari előírásoknak. Az egyes színek pontos összetevői a betegtájékoztatóban és a termék adatai között szerepelnek a https://www.svetcukraru.cz weboldalon.

A Brew Glitter® folyadékokban használva gyönyörűen csillogó örvényt mutat, amely a folyadéknak elegáns megjelenést kölcsönöz. Készítsen saját gyöngyöző pezsgőt vagy lávabort. Csaposok, nyűgözzék le vendégeiket fényűző és kavargó szuper koktélokkal.

Minden egyedi színt úgy terveztek, hogy kifejezetten kiemelje az italok színváltozatait, miközben exkluzív és igazán látványos. A Brew Glitter nem oldódik fel az italban, és leülepszik az ital aljára, ha hosszabb ideig mozdulatlanul hagyjuk. A nagyobb hatás érdekében ezért tálalás előtt mozgassa meg az italt. Egyszerűen keverje össze és tálalja, és nézze, ahogy a vendégek csodálkoznak!

Adagolás:

 • 20 koktél
 • 20 pohár bor
 • 8 doboz sör
 • 3 üveg bor
 • 6 korsó sör
 • 33 feles whisky

A gyöngyházfényű csillám biztonságosan használható színező adalékanyagként legfeljebb 1,25%-os mennyiségben élelmiszerekben és 0,07%-os mennyiségben alkoholos italokban, gabonafélékben, cukorkákban/bevonatokban, zselatinos desszertekben, kemény/lágy cukorkákban (beleértve a cukorkákat), likőrökben, sörben, borban és koktélokban. Alkalmas továbbá koktélkeverékekhez és keverékekhez, mint például Margaritákhoz, Bloody Marykhoz és Daiquirikhez, kivéve a tojáslikőr, a tonikvíz és a jellemzően hozzáadott alkohol nélkül fogyasztott italok (pl. gyümölcslevek, gyümölcsléitalok és üdítők).

Megfelel az 1881/2006/EK, az 1333/2008/EK és a 231/2012/EK bizottsági rendeletek élelmiszer-előírásainak és tisztasági kritériumainak.

 • TÁROLÁS: Szorosan zárt tartályban, hűvös, száraz és sötét helyen tárolja.
 • TÁROLÁS: A gyártástól számított legalább 60 hónapig.
 • ALLERGÉNEK: Ez a termék nem tartalmaz főbb élelmiszer-allergéneket, nem tartalmaz GMO-kat.

A karmint (cochineal kivonatot) tartalmazó termékek kivételével minden BrewGlitter élelmiszeripari termék alkalmas vegán és/vagy vegetáriánus étrendre.

Nagykereskedelem és nagyobb kiszerelések (50 g, 450 g, 1 kg) esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Súly (brutto) 72 g
Nettó súly 45 g
Party témája Silvestr, Esküvő, Szív - Valentin-nap, Üzleti célokra, Csillagok, Bál, Világegyetem, Legénybúcsú, Disco, Hudební párty
Szín Fekete
A termék listázva van: Dekoratív csillogás és festék Akció Italok csillogása Černá potravinářská barviva a barvy

Termékösszetétel

Gyöngyházfényű pigmentek csillám, glükóz, színezékek: E133, E132, E102.

Brew Glitter

A Brew Glitter® az eredeti ehető csillámpor sörökhöz, koktélokhoz, borokhoz, pezsgőkhöz, szeszes italokhoz, likőrökhöz, desszertekhez, energiaitalokhoz és még sok máshoz! Az egyetlen ehető csillámpor, amely vegán, laktózmentes, gluténmentes és diómentes, nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket, kóser és halal tanúsítvánnyal rendelkezik, és kizárólag az FDA - U.S. Food and Drug Administration - FDA-nak megfelelő összetevőket használ. A Brew Glitter® a Bakell, a világ egyik legnagyobb édességgyártó vállalatának része.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 04.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 04.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 06. 04.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

 • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
 • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk