Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Kókusz olaj 1 l

  Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 130 Ft 1 850 Ft ÁFA nélkül
  Kókusz olaj 1 l
  Kókusz olaj 1 l
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 2 130 Ft

  Finomított kókuszdióolaj - kókuszolaj a gasztronómia sokoldalú felhasználásához - 1 literes vödörben csomagolva Jelenleg ez a termék hit, bár a kókuszdió fák óta nőtt. A kozmetikumok, masszázsok, testápolás, stb. Használatáról olvassa el a tájékoztatást. - Semmi sem jobb.

  A kókuszzsír (olaj) kókuszhúsból (kopra), kókuszpálma gyümölcsből (Cocos nucifera L.) készül. Az alacsony linolsavtartalom miatt, a többi olajtól eltérően, a jellegzetes mélyhűtési hőmérséklet nem okoz jellegzetes szagot. Transzzsírsavaktól mentes. GMO-mentes.

  Táplálkozási értékek

   

  Táplálkozási információk

  na 100 ml

  na 1porci (11ml)

  Energiaérték

  3404 kJ / 828 kcal

  374 kJ/ 91 kcal

  Zsír

  92,0 g

  10,0 g

  ebből telített zsírsavak

  83,7 g

  9,2 g

  Szénhidrátok

  0,0 g

  0,0 g

  ebből cukrok

  0,0 g

  0,0 g

  Protein

  0,0 g

  0,0 g

  0,00 g

  0,00 g

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  Térfogata 1000 ml
  A termék listázva van: Olajak és zsírok

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  2 970 Ft
  5 255 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk