Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  A bevonat anyaga hófehér Snow White - mandula íz 1 kg

  A legtöbb eladott
  Rakráron van > 5 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 530 Ft 2 200 Ft ÁFA nélkül

  Hófehér, nagyon könnyen feldolgozható sütemény bevonó anyag. Kellemes mandula íz és aroma. Csomag 1kg.

  Az ODENSE bevonó anyag a dán legmagasabb minőségű rozsda. Nagyon jól működik vele.

  A bevonat anyaga jól színezhető, javasoljuk a gél ételfestékeket. A felmelegítéshez vágja csak a darabot kisebb darabokra, és kézzel dolgozza fel, vagy helyezze egy ideig a mikrohullámú sütőbe.

  A mandulaaroma alkalmas például csokoládéval vagy gyümölcstel töltve.

  Hogyan kell együtt dolgozni a Snow white-al?

  Használat előtt az anyagot kezükben kell megmunkálni. Ez lágyítja és könnyen formázható. A színezéshez használhat zselés ételfestékeket. Festés után tekerje be az anyagot élelmiszer-fóliába és hagyja pihenni, amíg megszilárdul és visszanyeri jellegzetes tulajdonságait.

  Hengerlésnél célszerű az anyagot porcukorral tartalékolni vagy élelmiszer-fóliával hordozni. Görgessen egy 0,3–0,5 cm vastag tányért a sütemény bevonására.

  Az anyag tisztafehér, tehát szépen színezhető. Csomagban 1 kg.

  Hatékony és gyors használat

  Snow white használata gyors és hatékony. A bevonó anyag fehér színe lehetővé teszi a színek széles skálájának keverését. Mandula aromája kielégíti az igazán marcipán szerelmeseit.

  Cukrászati alapanyag ajánlott felhasználása Snow White

  A sütemény gördítése előtt alaposan finomítsa meg a tortát, és tekerje egy 2 - 4 mm vastag lemezre. Az anyagot tekercselheti az élelmiszer-fóliára, vagy meghintheti cukorral, hogy ne tapadjon a szőnyeghez.

  Tekerje a lemezt elég nagyra, hogy egyszerre lefedje a sütemény tetejét és oldalát. A lemez szállításakor segítsen egy hosszú csőben, amelyen megfordítja az enyhén cukorral bevont anyaglapot. Ha van egy speciális hosszú henger a marcipánhoz és a kárpitozáshoz otthon, akkor az is hasznos. Helyezze a tányért a sütemény tetejére, és engedje le a többi masszát a szélein. Vágja le a felesleges alkatrészeket, amelyek akadályozzák a kezelést, de vigyázzon, nehogy a tömeget annyira vágja le, hogy ne hagyja elfedni az oldalát. A bevonáshoz használjon sima műanyag simítóval - vasalóval, hogy simítsa a tömeget fentről lefelé. Folytassa úgy, hogy a lemezt csak a süteményhez nyomja, de ne húzza le élesen. Ez széttépheti az anyagot és elkerülheti a buborékokat. Ha még mindig el kell készítenie, csak csavarja össze, átszúrja és újra simítsa egy édesipari vasalóval. Amikor az egész torta egészen az alsó szélig van bevonva, a tömeg maradványait körülbelül 1 cm átfedés eléréséig vágja le, ezeket az átfedéseket vas vagy tészta simítóval "nyomja" a torta alá.

  A fennmaradó tömeg felhasználható tovább. Ha kemény, adjunk hozzá némi vizet. Ha nem azonnal dolgozik az anyaggal, akkor 1-2 hétig szorosan csomagolva van az élelmiszer-fóliába. Vigyázzon, nehogy levegő kerüljön az anyagra, mert az megkeményedik.

  Borító cupcakes
  Készítse elő a cupcake felületét a bevonásra - vigye fel ganache-t. Készítse elő az anyagot a kezébe, és tekerje rá kb. 0,35 cm vastag lapra. A tányért meghintheti porcukorral, de csak a kukoricát keményítse meg a felülettel. Vágjuk le a kerekeket, amelyek kissé meghaladják a cupcake felső oldalának átmérőjét. Sima élek. Nyomja meg a gomb közepét a függöny közepén, és egy keményebb fóliával (irodai papírpólóval) finoman simítsa be a széleit. A nagyobb hatás elérése érdekében kefe segítségével pormentesítheti gyöngyporral.

   

  Súly (brutto) 1010 g
  Nettó súly 1010 g
  Íz (aroma) Mandula
  Szín Fehér
  Származási ország Dánia
  A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant), Modelező és bevonó anyagok (fondant), Nyersanyagok

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1676 kJ
  Energiaérték 400 kcal
  Teljes zsírtartalom 4,9 g
  - ebből telített zsírsavak 4 g
  Szénhidrátok 88 g
  - ebből cukok 78 g
  0,01 g

  Termékösszetétel

  Összetevők: cukor, glükózszirup, növényi zsír (pálma), ivóvíz, stabilizátorok (E422, E415, E466), E472c emulgeálószer, E171 szín, aroma, E202 tartósítószer. Mandula nyomait tartalmazhatja

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Diók (mandula, dió)

  Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

  Gyártó kijelentetés Nem tartalmaz AZO festékeket ( AZO free)
  Odense Marcipan Dánsko

  A marcipán gyár története a 20. század elején nyúlik vissza, a dán Odense város központjában. A helyi pékek és cukrászok itt friss, egyenletes ízű és színű marcipánt vásároltak előállításukhoz. Fél évszázaddal később Odense Marcipan-t nevezték el a Dán Királyi Bíróság szállítójának, amelyet csak az igazán minőségi és bevált gyártóknak ítéltek oda. "Minőségünk megteremti hírnevünket, és hírnevünk vonzza az ügyfeleket!"

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  A bevonat anyaga hófehér Snow White - mandula íz 1 kg

  A bevonat anyaga hófehér Snow…

  3 455 Ft
  A bevonat anyaga hófehér Snow White - mandula íz 1 kg

  A bevonat anyaga hófehér Snow…

  3 770 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk